Telefon

0470 - 541 200

Mail

Kontaktformulär

Om oss

På vår fastighet i en idyllisk och vacker småländskgårdsmiljö kan du ta din jägarexamen teoretiskt och praktiskt under tre dagar.

Vi erbjuder alltid en komplett teoretisk utbildning, så man behöver inte vara orolig för om man har läs- och skrivsvårigheter, man kan gå vår utbildning med lyckat resultat utan ha läst någon litteratur. Vår styrka är att vi håller givande roliga föreläsningar med fokus på jakt, djur och natur.

När det gäller den praktiska utbildningen så är alla våra skjutinstruktörer välutbildade och är mycket vana att lära nybörjare i skytte. Vi skjuter alltid med skarpa skott under vår utbildning så du skall bli trygg och van vid vapen och ha rätt skytteteknik. Det skall inte vara slumpen eller tur, utan kunskap som avgör om du klarar din jägarexamen.

Jaktcentrum erbjuder utbildning där både mat och boende ingår under utbildningen, våra utbildningar har temat att man är på älgjakt med jaktlaget.
Vacker småländsks miljö mitt ute i skogen, de flesta måltiderna lagar vi och äter utomhus. Vår klädkod på Jaktcentrum är oömma kläder, långkalsonger och raggsockar.

Ni hittar oss fem mil söder om Jönköping, och fastigheten ligger mitt i den fridfulla småländska skogen, men ändå med en närhet till motorvägen E4. Du tar dig från Stockholm på 3 timmar och från Göteborg tar det ca 1,5 timme.

Jaktcentrum har ett centralt läge som gör att man når hit från många orter på under 3 timmars bilkörning. Vi kan även hitta en lösning med tåg till knutpunkterna Alvesta eller Nässjö där vi avtalar tid för upphämtning till fastigheten.