Telefon

0470 - 541 200

Mail

Kontaktformulär

Intensivkurs 3 dagar 9 juni. Med mat och boende 7495:-

Kursstart torsdagen den 9 juni.

Vi erbjuder alltid en lärande teoretisk utbildning men man måste läst på en del innan kursen startar så man kan ta del av vår teoretiska utbildning på ett bättre sätt. Vi brukar säga att allt faller på plats med hjälp av vår teoriutbildning och våra förklaringar. Sunt förnuft kan man inte läsa sig till via en bok eller en app. Även om man har läs och skrivsvårigheter kan man gå en utbildning hos oss vi hjälper dig hela vägen. Vår styrka är att vi håller givande roliga föreläsningar med fokus på jakt, djur och natur. I kursavgiften ingår mat och boende och man behöver varken ta med sig sängkläder och likande allt finns på plats. Tema på vår utbildning på Jaktcenter är jägarexamen som du var på älgjakt, klädkoden inomhus på vintern är underställ och ullstrumpor.

Bor man längre ifrån så kan man komma till Jaktcenter utan extra kostnad, redan på onsdagskvällen så man är utvilad när kursen startar på torsdagsmorgonen.

Det ges två chanser på det teoretiska provet ett tillfälle på fredagen och ytterligare ett försök på söndagen. Skulle man misslyckas med något provmoment under kurshelgen, kan man komplettera upp detta vid ett senare tillfälle, och då bor man naturligtvis kostnadsfritt kvar på Jaktcenter i mån av plats.

 

Torsdag
08.00-21.30 Teoretisk utbildning Jaktcenter
Fredag
09.00-18.00 Övningsskytte och Teoretiskt prov JSK FALKEN
Lördag
Studiebesök Jaktia, egen tid eller kompletterande studier
Söndag
07.30-17.00 Teoretiskt samt praktiska prov på skjutbanan JSK FALKEN

Utöver kursavgiften 7495:- tillkommer kostnad för övningsammunition och examensavgifter till naturvårdsverket. För anmälan eller frågor skicka ett meddelande till oss på knappen nedan. Om du hellre vill ringa oss: 0470 – 541 200

Datum

jun 09 - 12 2022
Expired!

Kostnad

7 495kr