Telefon

0470 - 541 200

Mail

Kontaktformulär

Intensivkurs 3 dagar 25 november. Med mat och boende FULLBOKAD!

Kursstart fredagen 25 november.

Vi erbjuder alltid en lärande teoretisk utbildning men man måste läst på en del innan kursen startar så man kan ta del av vår teoretiska utbildning på ett bättre sätt. Vi brukar säga att allt faller på plats med hjälp av vår teoriutbildning och våra förklaringar. Sunt förnuft kan man inte läsa sig till via en bok eller en app. Även om man har läs och skrivsvårigheter kan man gå en utbildning hos oss vi hjälper dig hela vägen. Vår styrka är att vi håller givande roliga föreläsningar med fokus på jakt, djur och natur. I kursavgiften ingår mat och boende och man behöver varken ta med sig sängkläder och likande allt finns på plats. Tema på vår utbildning på Jaktcenter är jägarexamen som du var på älgjakt, klädkoden inomhus på vintern är underställ och ullstrumpor.

Bor man längre ifrån så kan man komma till Jaktcenter utan extra kostnad, redan på torsdagskvällen så man är utvilad när kursen startar på fredagsmorgonen.

Det ges två chanser på det teoretiska provet ett tillfälle på lördag  efter övningsskyttet och ytterligare ett försök på söndagen. Skulle man misslyckas med något provmoment under kurshelgen, kan man komplettera upp detta vid ett senare tillfälle, och då bor man naturligtvis kostnadsfritt kvar på Jaktcenter i mån av plats.

 

Fredag
08.00-21.30 Teoretisk utbildning Jaktcenter
Lördag
08.00-19.00 Övningsskytte och Teoretiskt prov JSK FALKEN
Söndag
07.30-17.00 Teoretiskt samt praktiska prov på skjutbanan JSK FALKEN

Utöver kursavgiften 7495:- tillkommer kostnad för övningsammunition och examensavgifter till naturvårdsverket. För anmälan eller frågor skicka ett meddelande till oss på knappen nedan. Om du hellre vill ringa oss: 0470 – 541 200

Datum

nov 25 - 27 2022
Expired!

Kostnad

7 495kr